Välkommen

Välkommen

Vi på Lottendals industriservice har över 20 års erfarenhet av precisionsvattenskärning, eller enklare uttryckt P.V.S. I praktiken innebär det raka skärsnitt med skarpa hörn och runda hål. Detta är en stor fördel när du konstruerar och det eliminerar också mycket efterarbetning.

Vi har vid flera tillfällen ”tappat” ihop upp till 100 mm plåt för svetskonstruktioner och vattenskurit detaljer som med andra metoder är när på omöjliga eller väldigt tidskrävande att bearbeta fram.

Ett stort materiallager, gedigen erfarenhet och flexibel organisation gör att vi kan hålla korta ledtider från digital fil till färdig produkt.

Video

Är du nyfiken på mer kolla vår informationsfilm.

Nöjda kunder

LIS-AB har hög leveranssäkerhet, god materialkunskap, hög kvalitet, och hjälper till med kostnadseffektiva lösningar. LIS-AB ställer upp om det kniper, ingenting är omöjligt.

Leif Karlsson

EWAB Engineering AB

En lokal leverantör med korta och snabba ledtider. Servicevänlig och flexibel samarbetspartner med god kvalitet på de produkter som levereras.

Staffan Andersson

Projektteknik Horns Industriservice AB

Vi på Scanias Verktygskonstruktionsavdelning i Oskarshamn har under en längre tid använt oss av Lottendals Industriservice för vattenskärning, svetsjobb och som ett bollplank i konstruktionsarbetet. Vi tycker framför allt att Lottendals flexibilitet och stora kunskaper inom bearbetning- och skärteknik gör dem till en suverän samarbetspartner vid framtagning av detaljer till våra verktyg.

Alexander Lundin
Design Engineer

Scania CV AB

Vi har använt oss av LIS-AB i många år och är väldigt nöjda med sammarbetet. Det vi sätter stort värde i är snabbheten, priset och det trevliga bemötandet. LIS-AB har hjälpt oss ett flertal gånger med snabba leveranser så våra stillestånd på våra maskiner blir så minimerade som möjligt. Sen är frågan varför ska vi ligga på massa olika material när LIS-AB kan göra det och det ända vi behöver göra är att rita i cad och mejla så får vi färdig detalj tillbaka.

Jimmy Karlsson
Mek/Support Sofidel Sweden AB

Sofidel Sweden AB

Vi kom i kontakt med Lottendals Industriservice för några år sedan då vi letade efter en leverantör som var flexibel och snabb. Lottendals Industriservice överträffade våra förväntningar. Deras kompetens gällande material och bearbetning har sparat mycket tid och problem åt oss. Kvaliteten på dom för oss så viktiga vattenskurna detaljerna är dessutom bästa tänkbara. Vi har många specialanpassningar till våra kunder, och nästan alltid med korta ledtider. Lottendal har alltid varit mycket snabba med leveranserna och alltid med rätt kvalité och pris. I dag är dom ”en viktig kugge i vårt maskineri” och Lottendal fungerar som en del i vår produktion, och dialogen och arbetssättet är precis som om de hade varit en avdelning som tillhörde oss.

 

Björn Carlsson
Produktionschef

LarsLap International AB

Vi på UMS SKELDAR i Linköping har ett behov av snabba och korrekta leveranser när vi ska utprova nya lösningar till våra UAV-plattformar. Hittills har vi använt vattenskurna detaljer tillverkade av Lottendals Industriservice och det har levererats mycket snabbt och korrekt enligt specifikation. Samarbetet vi har med Lottendals Industriservice uppskattas av våra konstruktörer där vi tillsammans kan utforma detaljer som passar just våra behov.

UMS SKELDAR

ÅRETS FÖRETAGARE

2012